Fes visible el que és invisible als altres. Poso a l'abast de la teva empresa la meva experiència i creativitat per crear i potenciar experiències de marca úniques, diferenciadores i creatives.

Serveis:

Ajudem a pimes i autònoms a millorar el seu branding i la seva comunicació de marca amb un tracte directe i proper.

 

Creem solucions visuals perdurables en el temps que integren la conceptualització, la creativitat i una estrategia de marca coherent.

 

Tots els projectes són de màxima qualitat gràfica i abarquen des del branding, el disseny de packaging, la comunicació gràfica, fins el disseny web. El disseny no és un element prescindible merament estètic.

 

La inversió en disseny millora significativament la imatge de l’empresa, els resultats financers  i la productivitat.  Les empreses amb èxit ho tenen clar.

 

Si la teva empresa necessita un estudi de disseny professional i de confiança perquè s’encarregui de la comunicació gràfica de la teva marca, no dubtis en contactar-me per estudiar les teves necessitats.

 

Els nostres serveis

Identitat Corporativa

Tot comença aquí.

La Identitat Corporativa engloba tots aquells elements visuals que defineixen i transmeten els valors de la teva empresa. Ha de ser única, diferenciadora, reconeixible, coherent i connectar amb el teu públic objectiu.

Com ho faig

A partir d’un briefing que prèviament definirem, es crea la identitat gràfica, dotant-la amb les eines necessàries perquè pugui comunicar els seus valors, créixer i fer-se gran. Gaudirem d’aquest fascinant procès de principi a fi.

Disseny de Packaging

Les decisions de compra dels productes es fan en la majoria dels casos en el punt de venda.

Cada projecte de packaging està pensat a partir d’un concepte per treure-li el màxim potencial i seduir a un públic objectiu dotant-la de la personalitat i de la identitat que el faran únic.

El disseny de packaging proporciona un retorn sobre la inversió molt més gran que qualsevol altra estratègia de marca.

Dissenyem:

Etiquetes de vi / oli

Envasos de productes

Caixes de cartró

PLV / Expositors de producte

Caixes de regal

DONA-LI ALS TEUS PRODUCTOS LA VISIBILITAT QUE MEREIXEN.

Comunicació Gràfica

Disseny d’elements de comunicació gràfica corporativa i comercial respectant la identitat i els codis gràfics que fan identificable a una marca amb l’objectiu de fer arribar un missatge clar i estratègic al consumidor.

 

Campanyes publicitàries

Events formatius

Disseny de catàlegs, cartells o folletons.

Disseny Digital

Disseny web corporatiu

Marketing digital

Xarxes socials

Posicicionament SEO / SEM

Alguns clients...

Necessites millorar la teva imatge de marca?
Junts ho farem possible.