El museu virtual de la COVID.
CAM

El museu virtual de la COVID.

Comparteix | Comparte | Share

De les males experiències s’extreuren coses bones. L’angoixa sorgida durant el confinament ha creat formes d’exterioritzar-la fins i tot riem-nos de la nostra pròpia vulnerabilitat. I l’art és una de les millors formes per expressar emocions i comunicar-se amb el món.

 

@CovidArtMuseum (CAM)és una compte d’instagram que funciona com a museu virtual sorgit arrel de la pandèmia, creat per tres creatius de Barcelona que s’han viralitzat durant el confinament. A dia d’avui ja compten amb més de 120k seguidors. No els hi ha anat gens malament oi?

 

La compte consta d’una recopilació d’obres d’artistes i dissenyadors totes elles relacionades amb la pandèmia que encara estem vivint. Les tècniques utilitzades van des de la ilustració, la pintura, el disseny gràfic, la fotografia, el fotomuntatge fins el video-art. Podem trobar quadres d’artistes famosos reinterpretats, creacions humorístiques o d’altres mostrant la part més triste i tràgica de la COVID: el confinament, l’angoixa, l’anyorament, la por, el cansanci, la mort… Val la pena donar-li un cop d’ull perquè hi ha obres realment molt bones i espontànies.

 

Crec que en situaciones incontrolables com aquesta és on sorgeix de dins el millor de nosaltres i on l’art cobra més sentit. Espero que tots i totes siguem una mica més conscient de la nostra vulnerabilitat i tinguem més cura del nostre entorn. Protegir la natura és la vacuna més efectiva que tenim.

 

 

 

Altres posts...

Subscriu-te a la newsletter.

Estigues al dia de les novetats