Hola!
Sóc la Núria Llort,
dissenyadora visual .

Benvinguts al meu estudi.

Sóc la Núria Llort, dissenyadora gràfica amb més de 15 d’experiència creant i millorant marques i la seva comunicació gràfica.

Ajudo a pimes i autònoms a millorar el seu branding i la seva comunicació de marca, tant offline com online, amb un tracte directe i proper.

Creo solucions visuals perdurables en el temps que integren la conceptualització, la creativitat i una estrategia de marca coherent. Tots els projectes són de màxima qualitat gràfica i abarquen des del branding, el disseny de packaging, la comunicació gràfica, fins el disseny web.

El disseny no és un element prescindible merament estètic. La inversió en disseny millora significativament la imatge de l’empresa, els resultats financers  i la productivitat.  Les empreses amb èxit ho tenen clar.

Si la teva empresa necessita un estudi de disseny professional i de confiança perquè s’encarregui de la comunicació gràfica de la teva marca, no dubtis en contactar-me per estudiar les teves necessitats.

El teu èxit és el meu èxit.

Experiència i formació.

Em vaig graduar en Disseny Gràfic a Barcelona a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja (títol universitari). Vaig complementar la meva formació amb estudis universitaris de multimedia, web y marketing digital. Em dedico professionalment al disseny gràfic des de l’any 2005.

La meva aventura en el món del disseny gràfic va començar desprès d’un canvi radical de professió on em vaig volcar de ple cap a un món creatiu i de color.

Després de  treballar en varis estudis de disseny a Barcelona, vaig decidir donar el salt a muntar el meu propi estudi a la ciutat de Tarragona i entrar en el meravellós món dels autònoms.

Els meus clients han estat principalment empreses de la industria alimentària, vinícola, farmacèutica i cosmètica. També he col·laborat amb varis estudis de disseny.

Algunes de les empreses per les que he creat projectes han estat Santiveri, Ordesa, Unilever, Clos Montblanc, Columbus Mckinnon, Derby, Sayez, Hospital Joan XXIII de Tarragona, Hospital de Tortosa i l’Ajuntament de Calafell entre altres.

Sóc feliç fent la feina que m’agrada, i això sempre es nota als resultats.

Filosofia.

AMOR PEL CONEIXEMENT.

Estudis Superiors en Disseny Gràfic. Formació universitària en multimèdia, disseny web i marketing digital.
Formació continuada en workshops i cursos online sobre disseny i marketing digital. Em considero curiosa i inconformista. M'agrada aprendre coses noves constantment per evolucionar, estar al dia i aportar valor i frescura en cada projecte.

EXPERIÈNCIA.

La meva experiència de ja més de 15 anys d’experiència en el món de la comunicació gràfica, em permet aportar a cada projecte una visió global estratègica valorant en cada cas el disseny més adequat.

PASSIÓ PER LA CREATIVITAT I LA INNOVACIÓ.

M’agrada experimentar creativament per crear projectes innovadors i disruptius. Cada projecte transmet de forma honesta els valors de la marca de forma professional.

TRACTE DIRECTE, HONEST I PROPER.

De principi a fi, hi ha un tracte directe i proper. Tractarás directament amb mi, sense intermediaris. Junts evaluem, estudiem i executem cada fase des de la ideació o procès creatiu fins a l’entrega de l’art final. Els millors resultats es creen quan hi ha una bona col·laboració, bon "feedback" i confiança mutua.

DISSENY ESTRATÈGIC.

Encara que ara està de moda el disseny estratégic o "design thinking", parteixo de la base que tot disseny ha de ser "per se" estratègic. Amb un bon briefing, un target i uns problemes comunicatius tenim el repte d'arribar a una experiència global no més estètica que funcional, amb solucions innovadores.

CONFIDENCIALITAT I SERIETAT.

Garanteixo l’absoluta confidencialitat amb cada projecte fins que no surti a la llum i es faci públic.
En cada projecte signem un petit contracte.

He creat projectes per...

Subscriu-te a la newsletter.

Estigues al dia de les novetats